IFox9 · GLOBAL

Виберіть вашу мову

Досліджуйте IFox9 вашою мовою.

IFox9Browser

Сумісність з клієнтом ШІ

Перевірте, які клієнти IFox9 може налаштувати та де можна встановити його керований Skill.

Підтримувані шляхи інтеграції

Таблиця описує адаптери, що постачаються з IFox9 0.0.3, а не гарантію для кожної майбутньої версії стороннього клієнта. Автоматична конфігурація потребує виявленої підтримуваної установки. «Skill: —» означає, що IFox9 не встановлює автоматично свій Skill для цього адаптера; це не описує всіх можливостей стороннього продукту.

КлієнтMCPSkill
Codex (desktop / CLI / IDE)Налаштувати при виявленніТак
Claude CodeНалаштувати при виявленніТак
Claude DesktopНалаштувати при виявленні—
CursorНалаштувати при виявленніТак
Tencent WorkBuddyНалаштувати при виявленні—
Doubao Work / 豆包工作台Підтвердження в клієнті—
HermesНалаштувати при виявленніТак
DeepSeek HarnessНалаштувати при виявленніТак
Gemini CLIНалаштувати при виявленні—
VS Code / GitHub CopilotНалаштувати при виявленні—

Налаштувати та перевірити

  1. Установіть клієнт і відкрийте його хоча б один раз.
  2. Залиште IFox9 запущеним і відкрийте API & MCP.
  3. Скористайтеся налаштуванням вибраного клієнта. Перевірте показану конфігурацію та стан Skill.
  4. Перезапустіть клієнт ШІ, надайте дозвіл на доступ до сервера за запитом і перевірте check_connection.

Не копіюйте до конфігурації шлях до виконуваного файла або приватний токен з іншого комп’ютера. Нехай установлений застосунок створить дані локального підключення.

WorkBuddy та Doubao Work

WorkBuddy використовує файл конфігурації користувача .workbuddy/mcp.json. IFox9 зберігає записи інших серверів. У Doubao Work відкрийте Skills → Connectors → Add connector, дотримуйтеся інструкції в IFox9 і підтвердьте підключення в Doubao Work. Цей процес не встановлює файл конфігурації автоматично.

Відключити або скасувати налаштування

Використовуйте дію видалення для обраного клієнта в IFox9, коли це доступно. Видаліть конектор Doubao Work всередині Doubao Work. Щоб вручну відновити резервну конфігурацію, спершу закрийте клієнт і порівняйте резервну копію з поточними налаштуваннями, щоб новіші зміни інших налаштувань не були перезаписані. Перезапустіть клієнт після внесення змін.